جاذبه های گردشگری استانبول
جاذبه های گردشگری استانبول
استانبول، از جمله شهرهای پر طرفدار برای سفر و تفریح است. این شهر پر جاذبه، به دلیل جذب بالای گردشگران، رتبه سوم جذب توریست را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، استانبول، بزرگ ترین و جذاب ترین شهر ترکیه می باشد.
اگر تا این لحظه به این شهر، سفر نکرده اید، با ما همراه باشید تا تو این مقاله، جاذبه های گردشگری و اماکن دیدنی استانبول را بهتر بشناسید.
شما میتوانید بلیط چارتر استانبول و بلیط لحظه آخری استانبول را از سایت اراچارتر آنلاین خرید کنید
بازار بزرگ استانبول (( کاپالی چارشی ))
در یک مایلی غرب مسجد سلطان احمد، بازار بزرگ استانبول قرار دارد که سرپوشیده است. این بازار بزرگ، مکان بسیار خوبی برای خرید سوغاتی و هدیه است. علاوه بر این، ما به شما پیشنهاد میکنیم که حتی اگر قصد خرید هم ندارید، از مغازه های این بازار، دیدن کنید. داخل این بازار، هر چیزی که بخواهید، می توانید پیدا کنید. مثل انواع کارهای دستی، هنری، فرش، قالی و پوشاک. نام ترکی این بازار، کاپالی چارشی است که به معنای بازار سرپوشیده می باشد.
میدان تکسیم (( خیابان استقلال ))
اگر طرفدار فست فود هستید و هم چنین دوست دارید که در هتل های لوکس استانبول اقامت داشته باشید. باید به میدان تکسیم مراجعه کنید. این میدان، درواقع قسمت اروپایی استانبول است که شلوغ و پر جمعیت است. و رستوران های فست فود بی نظیری مثل برگر کینگ دارد.
کاخ دلما باغچه
اگر به اماکن تاریخی علاقه دارید، حتما از این کاخ دیدن کنید. کاخ دلما باغچه، در قرن 19 ساخته شد که معماری و طراحی آن، الهام گرفته شده از طراحی های اروپایی و معماری عربی است. این کاخ، محل سکونت و حکومت پادشاهان عثمانی نیز بوده است. کاخ دلما باغچه در امتداد تنگه بسفر قرار گرفته است.
کاخ توپکاپی (( توپکاپی سارایی ))
از جمله پرطرفدارترین اماکن دیدنی و توریستی استانبول، کاخ توپکاپی می باشد که به علت معماری و طراحی شگفت انگیزی که دارد، در سال 1924، به موزه تبدیل شد. شما می توانید هر روز هفته به غیر از سه شنبه ها، از ساعت 9 صبح الی 7 بعدازظهر، از این موزه دیدن کنید.
موزه باستان شناسی استانبول
این موزه، در نزدیکی کاخ توپکاپی قرار دارد. که داخل آن، انواع اشیاء عتیقه و گران بها، نگهداری میشود. این موزه، در روزهای دوشنبه، تعطیل است اما بقیه روزها از ساعت 9:30 الی 5 بعدازظهر، میتوانید به این موزه رفته و از دیدن آن لذت ببرید.
برج گالاتا
این برج، روی تپه ای مقابل شاخ طلایی قرار دارد. که درواقع میشود گفت، بهترین نمای شهر استانبول را از داخل این برج، می توان دید. برج گالاتا در محله بی اوغلو استانبول، قرار گرفته است. شما از ساعت 9 صبح الی 5 بعدازظهر، می توانید از این برج دیدن کنید.
مسجد سلطان احمد (( مسجد آبی ))
مسجد آبی در محله سلطان احمد قرار دارد که ورودی آن نیز رایگان است. رفتن به این مکان مذهبی، خالی از لطف نیست. چون علاوه بر فضای روحانی و آرام بخشی که در آن حاکم است، معماری آن نیز بسیار زیبا و چشم گیر است. مسجد آبی یا سلطان احمد، از جمله اماکن دیدنی، پر طرفدار و اصلی استانبول است. در این مکان، مرسوم است که مردم با لباس پوشیده وارد آن می شوند. پس بهتر است که هنگام رفتن به این مسجد، آداب و رسوم آن را نیز رعایت کنید.
مسجد ایاصوفیه
این مسجد نیز همانند مسجد آبی، داخل محله سلطان احمد قرار دارد که حدودا به مدت هزار سال، کلیسا بود. بعدا تبدیل به مسجد شد. مسجد ایاصوفیه، معماری و طراحی بی نظیری دارد که توریست های زیادی به خاطر دیدن آن و بررسی معماری و طراحی اش، به استانبول سفر می کنند. شما می توانید از سه شنبه تا یکشنبه از این مسجد، دیدن کنید.
قلعه روملی حصار
یکی از مشهورترین قلعه های کشور ترکیه، قلعه روملی حصار است که در ساحل (( روملی )) و داخل بندر طبیعی شاخ طلایی، قرار دارد.
موزه هنر مدرن استانبول
اگر اهل هنر هستید، حتما به این موزه بروید و از دیدن آثار هنر مدرن ترکی آن لذت ببرید. این موزه، هر روز، مجموعه آثار خود را گسترش می دهد. موزه هنر مدرن استانبول، کنار تنگه بسفر واقع شده است.
کلیسای چورا
کلیسای چورا، تزئیین یافته با هنر زیبای بیزانس است. علاوه بر این، نقاشی های دیواری این کلیسا، که بیانگر زندگی عیسی و مادرش می باشد. هم چنین، موزاییک های به کار رفته در آن، بسیار شگفت انگیز و افسانه ای است. این کلیسا، در دوران کنستانتین، ساخته شده است. که در سال 1948، به موزه تبدیل شد.
آب انبار باسیلیکا
این آب انبار، در قسمتی از قصر سلطنتی در قرن سوم، ساخته شد. نام دیگر آن، قصر غرق شده است. که ظرفیت نگهداری 2/8 میلیون فوت مکعب آب را داراست. تکنولوژی این آب انبار و نحوه ی کارکرد آن در زمان خودش، بسیار حرفه ای و پیشرفته بوده است.
اسکودار (( برج دختر ))
در حقیقت، می توان گفت که یکی از بهترین اماکن دیدنی استانبول، اسکودار است. وقتی که وارد آب های آسیا می شوید، میتوانید از برج دختر، دیدن کنید. اما علت نام آن چیست؟ اسم این برج، برگرفته شده از افسانه ای قدیمی است که میگویند داخل این کاخ، شاهزاده ای توسط پدرش، زندانی شده بود تا به این واسطه از تقدیر شومی که پیشگوی خبیث گفته بود، نجات یابد. این پیشگو، گفته بود که این دختر، بر اثر نیش ماری که داخل سبد، پنهان است، خواهد مرد. امروزه این برج، به عنوان فانوس دریایی، دفتر گمرک و درواقع برج دیده بانی استانبول، استفاده میشود.